2 Aralık 2012 Pazar

Michu'nun yürüyüşü..


Sene başında Rayo Vallecano'dan sadece 2,5 Milyon Sterlin fiyatına alınan Michu Premier Lig'de adından yavaş yavaş söz ettirmeye başladı. Michael Laudrup'un Swansea'nın başına geçmesiyle transfer olan Michu esasında adını daha geçen seneden duyurmaya başlamıştı.

Kariyerine Celta Vigo'da başlayan Michu burada geçen vasat 4 senenin ardından 2011/2012 sezonunda lige yeni yükselen Rayo'ya transfer oldu. Beklentiler pek yüksek değildi belki ama Michu La Liga'da 37 maçta 15 gollük bir performans ile oynadı. Geçen sene bir çok otoritenin dikkatini çeken Michu özellikle yaptığı son vuruş ile güzel goller izletiyor.Bu seneye de çok iyi başlayan Michu, Premier Lig'te ilk 3 hafta da 4 gol atma başarısı gösterdi. Bu sezon ligde 15 maçta 10 gollük bir performans ile oynayan Michu en son Arsenal'i yıkan iki gol ile güne damga vurdu. 

Özellikle karşı karşıya kaldığında bitiriciliği ve soğukkanlılığı inanılmaz bir oyuncu. Umarım bir gün onu bizim ligimizde de izleriz.Geçen senede Rayo'nun bazı maçlarında dikkatimi çeken Michu'yu heyecanla izlemeye devam edeceğim, performansını daha da artıracağına şüphem yok. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder